Σανιόλ: «Ο Μπαπέ μπορεί να γίνει ο νέος βασιλιάς της Λίβερπουλ υπό την καθοδήγηση του Κλοπ»

Κώστας Τόπας
Σανιόλ: «Ο Μπαπέ μπορεί να γίνει ο νέος βασιλιάς της Λίβερπουλ υπό την καθοδήγηση του Κλοπ»

bet365

Ο Γουιλί Σανιόλ, υποστήριξε ότι ο Κιλιάν Μπαπέ μπορεί να γίνει ο επόμενος... βασιλιάς της Λίβερπουλ, υπό την καθοδήγηση του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο θρύλος της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος κατέκτησε πέντε φορές την Bundesliga και μία φορά το Champions League, θεωρεί ότι οι «Reds» έχουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν τον Κιλιάν Μπαπέ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι στο τιμόνι της Λίβερπουλ, βρίσκεται ο Κλοπ, ο οποίος μπορεί να πείσει τον νεαρό επιθετικό να ενταχθεί στο ρόστερ.

«Αυτή η ομάδα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Με τον Κλοπ στο τιμόνι της ομάδας κάθε παίκτης στον κόσμο θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί», ανέφερε αρχικά στην Bild, ο Γουιλί Σανιόλ.

«Ο Μπαπέ θα έπρεπε να προσαρμοστεί στις οδηγίες του. Απαιτεί πολλή αμυντική δουλειά από τους επιθετικούς του και σε αυτό το κομμάτι ο Μπαπέ δεν είναι ακόμα πολύ καλός. Αλλά μπορεί να προπονηθεί από τον καλύτερο γι' αυτό, τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Μπαπέ θα μπορούσε να γίνει ο βασιλιάς της Λίβερπουλ, έχοντας για προπονητή τον Κλοπ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα