Εκτελεστικός διευθυντής Premier League: «Με κόσμο τα ματς την επόμενη σεζόν»

Gazzetta team
Εκτελεστικός διευθυντής Premier League: «Με κόσμο τα ματς την επόμενη σεζόν»

bet365

Την αισιοδοξία του ότι την επόμενη σεζόν τα παιχνίδια στην Premier League θα διεξάγονται με κόσμο, εξέφρασε ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίγκας, Ρίτσαρντ Μάστερς.

Η Premier League θα επαναρχίσει στις 19 Ιουνίου, αλλά ο Ρίτσαρντ Μάστερς, εκτελεστικός διευθυντής της Λίγκας, ήδη κάνει τα (αισιόδοξα) σχέδια του για την επόμενη σεζόν.

«Κανείς δεν ξέρει πότε τα παιχνίδια θα φύγουν από το μοντέλο των κεκλεισμένων των θυρών και είναι σωστό να έχουμε εναλλακτικά σχέδια, αλλά υπάρχει αισιοδοξία στην Premier League και στους συλλόγους ότι θα δούμε φιλάθλους στα γήπεδα την επόμενη σεζόν και ίσως αυτό να συμβεί κλιμακωτά» εξήγησε στο «Sky Sports» ο ισχυρός άνδρας του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

«Όλοι ξέρουμε την Premier League όπως την ξέρουμε χάρη στον απίστευτο κόσμο και αυτό δεν θα είναι το ίδιο μέχρι να έχουμε τους φιλάθλους μέσα στο γήπεδο. Αλλά το να το απολαύσουν από την τηλεόραση, θα δώσει ώθηση σε όλη την χώρα» πρόσθεσε ο Μάστερς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι απομένει ακόμα πολλή δουλειά μέχρι την επανέναρξη.

Όσο για την χρησιμοποίηση του VAR; «Το VAR έχει τα δικά του προβλήματα σε θέματα απόστασης, αλλά θεωρούμε ότι υπάρχει τρόπος για να τελειώσουμε την σεζόν χρησιμοποιώντας το. Δεν αποκλείω την χρησιμοποίηση του VAR από απόσταση, online» συμπλήρωσε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα