Τσέλσι: Μπαίνει «σφήνα» στην Λίβερπουλ για τον Βέρνερ

Gazzetta team
Τσέλσι: Μπαίνει «σφήνα» στην Λίβερπουλ για τον Βέρνερ

bet365

Το «πόκερ» της Λίβερπουλ με την Λειψία για τον Τίμο Βέρνερ άνοιξε την όρεξη της Τσέλσι για τον Γερμανό επιθετικό.

Είναι δεδομένο ότι η Λίβερπουλ θέλει τον Τίμο Βέρνερ. Όπως δεδομένο, όμως, είναι ότι οι Κόκκινοι δεν πρόκειται να δώσουν τα 60 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του επιθετικού της Λειψίας, από την διεκδίκηση του οποίου φέρεται να αποσύρθηκαν πριν από λίγες ώρες.

Το «πόκερ» Άγγλων και Γερμανών με επίκεντρον τον 23χρονο γκολτζή θέλει να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι, η οποία σκοπεύει να μπει «σφήνα» και, ει δυνατόν, να... αρπάξει τον ποδοσφαιριστή από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Μετά τις 15 Ιουνίου, βεβαίως, παύει να ισχύει η ρήτρα των 60 εκατομμυρίων ευρώ και, όποια ομάδα θέλει τον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να πείσει την Λειψία, η οποία δεν πρόκειται να ζητήσει πολλά λιγότερα για τον Βέρνερ. Και, προς το παρόν βεβαίως, ξεκαθαρίζει ότι δεν πέφτει ούτε ευρώ από την ρήτρα.

Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού, μαζί πιθανότατα με αυτό της μεταγραφής του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ στην Μπαρτσελόνα, μόλις άρχισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα