Premier League: Εννιά αγωνιστικές σε έξι εβδομάδες για το φινάλε της σεζόν

Premier League: Εννιά αγωνιστικές σε έξι εβδομάδες για το φινάλε της σεζόν

bet365

Μονάχα έξι εβδομάδες είναι ο διαθέσιμος χρόνος για τα κλαμπ της Premier League και τη διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν από τη στιγμή που θα σημάνει η επανέναρξη.

Το Project Restart βρίσκεται ακόμα σε σημείο όπου διαμορφώνεται και διευθετούνται όλες οι λεπτομέρειες πάνω στις οποίες θα κινηθούν τα πάντα ώστε να καταφέρει να ολοκληρωθεί η τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

Οι ομάδες ψήφισαν ομόφωνα να μπορούν να προπονηθούν πιο έντονα και με περισσότερες σωματικές επαφές, ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχουν ημερομηνίες για τη συνέχιση του πρωταθλήματος και συμφωνία για το θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, οι ομάδες φέρονται να έχουν λάβει ενημέρωση βάσει της οποίας γνωστοποιήθηκε πως θα έχουν περιθώριο έξι εβδομάδων για την ολοκλήρωση των εννέα αγωνιστικών που απομένουν για το μεγάλο φινάλε.

Αυτό σημαίνει πως σίγουρα θα υπάρξουν και μεσοβδόμαδα παιχνίδια, ξέχωρα από αυτά που θα προγραμματιστούν για τα Σαββατοκύριακα με το... φεστιβάλ μπάλας, όπως κυκλοφόρησε την Τετάρτη αναφορικά με τις ώρες που θα προγραμματιστούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα