Μουρίνιο: «Τέλος στα τρελά ποσά για μεταγραφές»

Μουρίνιο: «Τέλος στα τρελά ποσά για μεταγραφές»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Τέλος στα τρελά ποσά για μεταγραφές»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θεωρεί ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι ένα από τα πιο φτωχά της ιστορίας, λόγω της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.

Τα τελευταία καλοκαίρια ήταν «νόμος» ότι μια τουλάχιστον μεταγραφή στην Ευρώπη θα ξεπερνούσε τα εκατό εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα υπήρχαν και αρκετές που θα πλησίαζαν τέτοια τρελά ποσά. Αυτό το καλοκαίρι, όμως, το καλοκαίρι του κορονοϊού, θα είναι τελείως διαφορετικό, όπως παραδέχθηκε και ο Ζοσέ Μουρίνιο.

«Είναι φυσιολογικό ότι η αγορά θα είναι διαφορετική» εξήγησε στο «Sky Sports» ο Πορτογάλος προπονητής της Τότεναμ. «Δεν βλέπω τον κόσμο του ποδοσφαίρου έτοιμο να βάλει τα τρελά ποσά που είχαμε συνηθίσει και να γίνουν οι τρελές επενδύσεις που κάποιες ομάδες και κάποια πρωταθλήματα συνηθίζουν να κάνουν» πρόσθεσε ο Μουρίνιο.

Όσο για το πώς θα λειτουργήσει μεταγραφικά η Τότεναμ, ο 57χρονος τεχνικός περιμένει ότι «ο σύλλογός μου θα είναι αυτό που ξέρω ότι μπορεί να είναι: Ευαισθητοποιημένος, ισορροπημένος, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην κατάσταση, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στον κόσμο και στην κοινωνία γενικά».

Ο Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι ανυπομονεί για την επανέναρξη της Premier League, αφού «από την στιγμή που η Bundesliga ξανάρχισε και τα πρωταθλήματα σε Πορτογαλία και Ισπανία ανακοίνωσαν ημερομηνίες επιστροφής, αυτές είναι οι πιο δύσκολες στιγμές για εμάς, γιατί θέλουμε να παίξουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα