Λίβερπουλ: Η Χέρτα θέλει τον «τελειωμένο» Κάριους (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Η Χέρτα θέλει τον «τελειωμένο» Κάριους (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ ενημέρωσε τον Λόρις Κάριους να ψάξει ομάδα και η Χέρτα Βερολίνου ήδη χτύπησε την πόρτα του Γερμανού τερματοφύλακα – γκαφατζή, ετοιμάζοντας πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Οι καλοί δεν χάνονται. Και παρ' ότι πολλοί αμφιβάλλουν για το αν ο Λόρις Κάριους ανήκει σε αυτή την κατηγορία των τερματοφυλάκων, ο 26χρονος Γερμανός αναμένεται σύντομα να βρει νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Λίβερπουλ ενημέρωσε τον Κάριους να ψάξει ομάδα, αφού δεν υπολογίζεται ούτε για την επόμενη σεζόν. Και, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2021, οι Κόκκινοι είναι ανοιχτοί στο να αποδεχθούν πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ που ετοιμάζει η Χέρτα Βερολίνου για την απόκτησή του.

Ο Κάριους, τον οποίο θα κυνηγούν πάντα τα λάθη στον τελικό του Champions League του 2018 με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διετία του δανεισμού του στην Μπεσίκτας, η οποία δεν έκανε καμία προσπάθεια για να τον κρατήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα