Άρσεναλ: Συνέλαβαν τη σύζυγο του Κολάσινατς με τίζερ στο αεροδρόμιο του Λονδίνου

Άρσεναλ: Συνέλαβαν τη σύζυγο του Κολάσινατς με τίζερ στο αεροδρόμιο του Λονδίνου

Gazzetta team
Άρσεναλ: Συνέλαβαν τη σύζυγο του Κολάσινατς με τίζερ στο αεροδρόμιο του Λονδίνου

bet365

Η Μπέλα, σύζυγος του Βόσνιου αμυντικού της Άρσεναλ, Σεάντ Κολάσινατς, είχε μια άσχημη εμπειρία στο αεροδρόμιο του Λονδίνου εξαιτίας ενός όπλου τέιζερ.

Τον περασμένο Ιούλιο, Μεσούτ Οζίλ και Σεάντ Κολάσινατς, δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι σε δρόμο του Λονδίνου ενώ επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Γερμανού μέσου της Άρσεναλ, με τον Βόσνιο αμυντικό να βγαίνει από το όχημα και να... παίρνει στο κυνήγι τους παραλίγο κλέφτες.

Εξαιτίας αυτού του δυσάρεστου συμβάντος, η σύζυγος του Κολάσινατς, Μπέλα, αγόρασε ένα όπλο τέιζερ (προκαλεί ηλεκτροσόκ), το οποίο είναι νόμιμο στην Γερμανία, εφόσον πριν το έχεις δηλώσει.

Όχι, όμως, και στην Μεγάλη Βρετανία, με αποτέλεσμα η κυρία Κολάσινατς να συλληφθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μπίγκιν Χιλ του Λονδίνου.

Η ασφάλεια του αεροδρομίου βρήκε το όπλο στις αποσκευές και προχώρησαν στην σύλληψη, με την κοπέλα να εξηγεί με κλάματα ότι είχε έρθει σε επαφή με τις Αρχές για να ενημερώσει ότι κατείχε το συγκεκριμένο όπλο.

«Όλα ήταν μια παρεξήγηση. Το τέιζερ ήταν ακόμα στο κουτί του και δεν είχε μπαταρίες» εξήγησε ο εκπρόσωπος του Κολάσινατς, προσθέτοντας πως «η Μπέλα μπόρεσε να αποδείξει ότι είχε στείλει μέιλ στους αρμόδιους για να εξασφαλίσει ότι μπορούσε να το περάσει στην χώρα. Δυστυχώς, εκείνη βρισκόταν στον αέρα με κλειστό το κινητό της, όταν έλαβε ένα μέιλ που την ενημέρωνε ότι το εν λόγω όπλο είναι παράνομο».

Η Μπέλα αφέθηκε ελεύθερη με προληπτικούς όρους, παρ' ότι η εισαγωγή απαγορευμένων όπλων στην Μεγάλη Βρετανία τιμωρείται με φυλάκιση έξι μηνών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα