Σόλσκιερ: «Θα προτιμούσα μια τρύπα στο ρόστερ από έναν μ...α»

Σόλσκιερ: «Θα προτιμούσα μια τρύπα στο ρόστερ από έναν μ...α»

bet365

Ο Σόλσκιερ αναφέρθηκε στην φιλοσοφία με την οποία θα επιλέξει τους παίκτες του για την επόμενη σεζόν. Και φυσικά σ' αυτήν δεν χωράνε παίκτες που κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον κι όχι της ομάδας.

Μιλώντας στην United We Stand, ο Νορβηγός κόουτς αναφέρθηκε στις μεταγραφές και στο ποιους παίκτες θα κοιτάξει να φέρει στο ρόστερ του.

«Θα προτιμούσα στο ρόστερ μία τρύπα από έναν μ...α. Η προσωπικότητα είναι τόσο σημαντική. Είμαστε μια ομάδα, σε ένα ομαδικά περιβάλλον. Θες παίκτες με λίγο "εγώ" αλλά να είναι σε θέση να προσαρμοστούν.

Το Μάρτιο του 2019, οι παίκτες είναι πνευματικά και σωματικά κουρασμένοι και είχαμε τραυματισμούς. Άρχισαν να σκέφτονται αρνητικά και τώρα σκέφτονται θετικά.

Πάντα θα υπάρχουν παίκτες που θα θέλουν να παίζουν περισσότερο, αλλά αν η ομάδα είναι επιτυχημένη, τότε οι παίκτες πρέπει να είναι διαθέσιμοι σε διαφορετικές στιγμές. Πιστεύω ότι σ' αυτήν την ομάδα δεν έχουμε ένα "κακό μήλο"».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED