Λίβερπουλ: Πάρτι... τίτλου στην Ταϊλάνδη!

Λίβερπουλ: Πάρτι... τίτλου στην Ταϊλάνδη!

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Πάρτι... τίτλου στην Ταϊλάνδη!

bet365

Οι Reds πανηγύρισαν έξαλλα τον πολυπόθητο τίτλο! Ενας... τρελός Ταϊλανδός δεν μπορούσε να περιμένει άλλο κι έκανε το δικό του πάρτι για την κούπα της Λίβερπουλ!

Εξι βαθμούς... ψάχνει η Λίβερπουλ για να βάλει τέλος στην ξηρασία 30 ετών! Ο κορονοϊός έβαλε.... φρένο στους πανηγυρισμούς των Reds, η Premier διακόπηκε και οι φίλαθλοί της περιμένουν με αγωνία τη μεγάλη επιστροφή! Δυο νίκες και το Ανφιλντ θα γιορτάσει ξανά τον πολυπόθητο τίτλο! Κάπου στην... Ταϊλάνδη, ένας «τρελός» οπαδός της ομάδας δεν άντεξε την αναμονή, η υπομονή του εξαντλήθηκε και αποφάσισε να κάνει το δικό του πάρτι τίτλου! Ο επιχειρηματίας Kongkiat Inthraseesangwon είχε αγοράσει ένα μεγάλο φορτηγό για την ανοιχτή παρέλαση στο Phayao, το έβαψε στα κόκκινα, με το σήμα της ομάδας και το διάσημο σύνθημα «You Never Never Walk Alone».

Ο Ταϊλανδός δεν άντεξε και το περασμένο Σάββατο σε ένα... απίθανο πάρτι για το οποίο δαπάνησε 256.000 λίρες πανηγύρισε τον τίτλο της Λίβερπουλ! «Νομίζω ότι τα χρήματα έπρεπε να ξοδευτούν για μια τέτοια επιτυχία. Νομίζω ότι οι οπαδοί άξιζαν αυτό το πάρτι. Επιπλέον, μετά τους πανηγυρισμούς, το φορτηγό θα χρησιμοποιηθεί στην επιχείρησή μου, οπότε σίγουρα δεν πρόκειται για σπατάλη χρημάτων» τόνισε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα