Premier League - κορονοϊός: «Πιθανό το λάθος αποτέλεσμα στα τεστ των παικτών»

Premier League - κορονοϊός: «Πιθανό το λάθος αποτέλεσμα στα τεστ των παικτών»

bet365

Απειροελάχιστες, αλλά υπαρκτές είναι οι πιθανότητες κάποια στιγμή να βγουν λανθασμένα αποτελέσματα από τα τεστ κορονοϊού στα οποία θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές της Premier League σύμφωνα με άνθρωπο της εταιρείας που θα τα προμηθεύσει στους συλλόγους!

Η Prenetics από το Χονγκ – Κονγκ είναι εκείνη που θα προσφέρει κάθε φορά τα 800 τεστ για την πανδημία και θα πραγματοποιούνται περίπου δυο φορές την εβδομάδα στα κλαμπ του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Ο επικεφαλής της συγκεκριμένης εταιρείας, Έιβι Λασάροβ, ανέφερε στην Daily Mail πως τα τα συγκεκριμένα τεστ είναι έγκυρα σε ποσοστό 98,8% και υπάρχει ενδεχόμενο ένας αριθμός 10 εξετάσεων ανάμεσα στα 800 της κάθε φουρνιάς να βγει με λανθασμένο αποτέλεσμα...

«Βέβαια, το ποσοστό αυτό εξανεμίζεται αν ένα άτομο κάνει δυο τεστ για επιβεβαίωση, καθώς τότε μιλάμε για ένα λάθος ανάμεσα σε 7.000 εξετάσεις» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα