Ρόουζ: «Μας αντιμετωπίζουν σαν πειραματόζωα, σαν ποντικούς εργαστηρίου»

Gazzetta team
Ρόουζ: «Μας αντιμετωπίζουν σαν πειραματόζωα, σαν ποντικούς εργαστηρίου»

bet365

Κόντρα αντίθετος στο restart της Premier League εμφανίστηκε και πάλι ο Ντάνι Ρόουζ, εκφράζοντας την άποψη πως οι παίκτες αντιμετωπίζονται σαν πειραματόζωα εν μέσω πανδημίας.

Το «Project Restart» έχει βρει αρκετούς αντίμαχους στις τάξεις των παικτών της Premier League, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο Τρόι Ντίνεϊ δεν θέλει να διακινδυνεύσει την υγεία του ανιψιού του, ενώ ο Ντάνι Ρόουζ ξεσπά για την αντιμετώπιση που λαμβάνουν οι παίκτες από τη Λίγκα.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος μπακ της Τότεναμ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Νιουκάστλ, δήλωσε πως ο κόσμος θεωρεί τους παίκτες «πειραματόζωα και ποντίκια εργαστηρίου» και εξήγησε γιατί δεν θέλει να αγωνιστεί την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες περνούν πολύ πιο δύσκολες ώρες από τον ίδιο.

«Πεθαίνω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο, αλλά με τα πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι βιώνουν την πανδημία του κορονοϊού πολύ χειρότερα από μένα, δεν θέλω να διαμαρτύρονται για τίποτα. Με ενοχλεί το γεγονός ότι οι άνθρωποι προτείνουν να επιστρέψουμε στη δράση, σαν να είμαστε πειραματόζωα ή ποντικοί εργαστηρίου», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βρετανικό podcast.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα