Η Τσέλσι ανανέωσε τον Καμπαγιέρο

Η Τσέλσι ανανέωσε τον Καμπαγιέρο

Gazzetta team
Η Τσέλσι ανανέωσε τον Καμπαγιέρο

bet365

Μετά την ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης του Ολιβιέ Ζιρού, η Τσέλσι έπραξε ανάλογα και στην περίπτωση του Γουίλι Καμπαγιέρο σύμφωνα με την «Telegraph», διατηρώντας το βάθος στο ρόστερ του Φρανκ Λάμπαρντ.

Ανατροπή σε υπόθεση δεύτερου παίκτη που φαινόταν «φευγάτος» κάνει η Τσέλσι, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του Γουίλι Καμπαγιέρο.

Όπως συνέβη και με τον Ολιβιέ Ζιρού πριν από περίπου έναν μήνα, η διοίκηση των Μπλε φέρεται να ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης του 38χρονου Αργεντίνου κίπερ για ακόμη ένα χρόνο, την ώρα που απέμενε μόλις ένας μήνας προτού εκπνεύσει το τρέχον του συμβόλαιο στο κλαμπ.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η «Telegraph», με την πλευρά των Λονδρέζων προς το παρόν να μην έχει ανακοινώσει επίσημα το deal για κανέναν από τους δύο παίκτες.

Παρ' όλα αυτά, η παραμονή τους θεωρείται δεδομένη και διατηρεί το βάθος στο ρόστερ του Φρανκ Λάμπαρντ, πιστοποιώντας ότι ο σύλλογος θέλει να ναδιασφαλίσει ισορροπία στο αγωνιστικό τμήμα ενόψει του ιδιαίτερου μεταγραφικού παραθύρου που έρχεται το καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα