Premier League: Με... κατασκόπους οι προπονήσεις των ομάδων!

Premier League: Με... κατασκόπους οι προπονήσεις των ομάδων!

bet365

Άνθρωποι της Premier League θα προσπαθούν να επιβλέπουν τις προπονήσεις των ομάδων από σήμερα, Τρίτη (19/5), αφού επιτρέπονται πλέον τα προγράμματα που θα περιλαμβάνουν γκρουπ παικτών μέχρι και 4 ατόμων.

Οι σύλλογοι του κορυφαίου πρωταθλήματος κάνουν το επόμενο βήμα και αρχίζουν προπονήσεις σε μικρά τμήματα προκειμένου σταδιακά ν' ανεβάσουν ένταση και ρυθμούς και από τα μέσα του Ιούνη να καταφέρουν να επιστρέψουν κανονικά στη δράση.

Με ομόφωνη απόφαση το μεσημέρι της Δευτέρας, ορίστηκε η σημερινή ημέρα (19/5) ως έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ, ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, η διοργανώτρια αρχή θα προσπαθήσει ν' αποτρέψει περιστατικά όπως αυτά που σημειώθηκαν στην Ιταλία.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η τήρηση των μέτρων από τις ομάδες, θα υπάρχουν κατάσκοποι της Premier League στα προπονητικά κέντρα των ομάδων ώστε να διαπιστώνουν ότι τηρούνται όλα όσα ορίζει το πρωτόκολλο και δεν προσπαθεί κάποιο κλαμπ να «κλέψει» στην προετοιμασία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα