Λίβερπουλ: Κανονικά απονομή τίτλου, αν υπάρξει ασφάλεια...

Λίβερπουλ: Κανονικά απονομή τίτλου, αν υπάρξει ασφάλεια...

Λίβερπουλ: Κανονικά απονομή τίτλου, αν υπάρξει ασφάλεια...
Στην Premier League θέλουν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιβραβευθεί η Λίβερπουλ για την κατάκτηση της κορυφής και να γίνει μια σωστή και ασφαλής απονομή τίτλου.
Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου πρωταθλήματος, Ρίτσαρντ Μάστερς, ανέφερε πως: «Είναι πρόθεσή μας να υπάρξει η επιβράβευση των παικτών, του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου για τον κόπο που έχουν κάνει όλη τη σεζόν και να μην τους στερήσουμε τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν για την επιτυχία τους».

Όπως επιβεβαίωσε αυτός, θα γίνει προσπάθεια να εκπονηθεί ένα σχέδιο με το οποίο θα υπάρξει ασφαλής και ομαλή απονομή του τροπαίου στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαίντ μόλις εκείνοι καταφέρουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο στη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ψηφίστηκε ομόφωνα η επιστροφή των ομάδων της Premier League στα προπονητικά τους κέντρα για να κάνουν πρόγραμμα μικρών γκρουπ (3-4) ατόμων και σταδιακά θα επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς για να καταφέρουν μέσα στον Ιούνιο να ξαναπαίξουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα