Κορονοϊός – Ρούνεϊ: «Κανείς δεν θέλει να μάθει την άποψη των παικτών για την επανέναρξη»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Ρούνεϊ: «Κανείς δεν θέλει να μάθει την άποψη των παικτών για την επανέναρξη»

bet365

Ο επιθετικός της Ντέρμπι Κάουντι, Γουέιν Ρούνεϊ, επανέλαβε τον προβληματισμό του για την επανέναρξη του ποδοσφαίρου στην Αγγλία.

Η επανέναρξη της Premier League ενδέχεται να πάει πιο πίσω, ενδεχομένως και προς τα τέλη Ιουνίου, χωρίς όμως αυτή η καθυστέρηση να έχει σχέση με τον προβληματισμό των πραγματικών πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου, τους ίδιους τους παίκτες.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει εκφράσει και στο παρελθόν την ανησυχία του για μια βιαστική επιστροφή στην δράση και δεν δίστασε να βάλει και κατά της EFL (English Football League), αρχή που διοργανώνει την Championship, στην οποία αγωνίζεται πλέον ο επιθετικός της Ντέρμπι Κάουντι, με σπουδαία καριέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Οι παίκτες δεν είμαστε προβληματισμένοι με τους τραυματισμούς, αλλά με την πιθανότητα να μεταφέρουμε τον κορονοϊό στα σπίτια και να κολλήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα» εξήγησε ο 34χρονος Ρούνεϊ.

«Με εκπλήσσει ότι κανείς δεν θέλει να μάθει την άποψη των παικτών. Δεν δέχθηκα ούτε ένα τηλεφώνημα από την EFL ή το συνδικάτο των παικτών, για να καταλάβουν τι σκέφτονται οι παίκτες της Ντέρμπι Κάουντι για την κατάσταση» ανέφερε ο Ρούνεϊ στην εβδομαδιαία στήλη του στους «Times».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα