Άρσεναλ: Σε μπελάδες ο Λακαζέτ, εισέπνευσε ξανά «αέριο γέλιου»! (pic)

Άρσεναλ: Σε μπελάδες ο Λακαζέτ, εισέπνευσε ξανά «αέριο γέλιου»! (pic)

Gazzetta team
Άρσεναλ: Σε μπελάδες ο Λακαζέτ, εισέπνευσε ξανά «αέριο γέλιου»! (pic)

bet365

Δεν βάζει μυαλό ο Γάλλος επιθετικός της Άρσεναλ, Αλεξάντερ Λακαζέτ, ο οποίος πιάστηκε ξανά να εισπνέει αέριο γέλιου.

Από μια κλωστή κρέμεται το μέλλον του Αλεξάντερ Λακαζέτ, ο οποίος εξόργισε εκ νέου τους ανθρώπους της Άρσεναλ με την ανευθυνότητά του. Πριν από ενάμισι χρόνο, ο Γάλλος επιθετικός ήταν ένας από τους εφτά παίκτες που συμμετείχαν σε πάρτι με 70 γυναίκες, ποτά και αέριο γέλιου.

Ο Λακαζέτ πιάστηκε εκ νέου να εισπνέει μέσο μπαλονιού «αέριο γέλιου», η πώληση το οποίου δεν είναι παράνομη, αλλά στην Μεγάλη Βρετανία αποδίδονται 17 θάνατοι σε ανθρώπους που έκαναν υπερβολική κατανάλωση του.

Η Άρσεναλ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξήγησε ότι είναι «ιδιωτική υπόθεση και θα αντιμετωπιστεί εσωτερικά», αλλά είναι δεδομένη η ενόχλησή της με την απερίσκεπτη συμπεριφορά του Γάλλου επιθετικού και, συν τοις άλλοις, σε περίοδο καραντίνας, την οποία παραβίασε πριν από λίγες ημέρες. Ακόμα και αν δεν τεθεί σε αμφιβολία η παραμονή του στην ομάδα, το βαρύ πρόστιμο είναι δεδομένο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED