Premier League: Δεδομένη η οικονομική ζημιά και από τα τηλεοπτικά

Premier League: Δεδομένη η οικονομική ζημιά και από τα τηλεοπτικά

bet365

Το γεγονός πως πλέον σχεδόν σίγουρα θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Premier League δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν οικονομικές απώλειες και στο κομμάτι των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όπως άφησε να εννοηθεί ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίγκας, Ρίτσαρντ Μάστερς.

Η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε πως τα συλλογικά αθλήματα θα πρέπει να είναι έτοιμα προς συνέχιση από την 1η Ιουνίου με κλειστές εξέδρες στα γήπεδα, πράγμα που έδωσε ακόμα μια ένδειξη για την κανονική ολοκλήρωση της Premier League στο γήπεδο κι όχι στα χαρτιά.

Παρά το γεγονός πως τα εναπομείναντα 92 ματς θα διεξαχθούν κανονικά με νέα φόρμουλα που θα αποφασιστεί το προσεχές διάστημα, θα υπάρξει οικονομική ζημιά από τα έσοδα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Όπως ανέφερε ο Ρίτσαρντ Μάστερς, αυτό θα συμβεί διότι αθετούνται συμφωνημένα στοιχεία των συμβολαίων με τους τηλεοπτικούς κολοσσούς, όπως για παράδειγμα οι προγραμματισμένες ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων και υπάρχουν δικλείδες που θα κάνουν τις ομάδες να χάσουν χρήματα από το συμβόλαιο, φτάνοντας μέχρι και στα 340 εκατομμύρια λίρες...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα