Κορονοϊός – Premier League: Οι ομάδες συζητούν για «ψαλίδι» στη σεζόν

Gazzetta team
Κορονοϊός – Premier League: Οι ομάδες συζητούν για «ψαλίδι» στη σεζόν

bet365

Το ενδεχόμενο να περιοριστεί ο αριθμός των αγωνιστικών που απομένουν για το τέλος της σεζόν έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι της Premier League, όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής, Ρίτσαρντ Μάστερς.

Την ώρα που η κυβέρνηση δίνει πρακτικά το ελεύθερο για επανέναρξη από την 1η Ιουνίου, οι διαβουλεύσεις των ομάδων με την Premier League αναφορικά με τις λεπτομέρειες του «Project Restart» έχουν περιπλακεί.

Μετά την τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας, έγινε γνωστή η ομόφωνη άρνηση των συλλόγων για αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα και πλέον θα χρειαστεί νέο πλάνο που να καλύπτει με επάρκεια και τις 9 εναπομείνασες αγωνιστικές.

Ωστόσο, η λύση για να μειωθούν τα εμπόδια ίσως να είναι η περικοπή της σεζόν, θέμα που όπως επιβεβαίωσε ο Ρίτσαρντ Μάστερς τέθηκε για πρώτη φορά επί τάπητος ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κάτι τέτοιο θα χρειαστεί διεξοδική οργάνωση για να καθοριστεί και ο CEO της Λίγκας προς το παρόν δήλωσε πως οι λεπτομέρειες ενός τέτοιου σεναρίου θα μείνουν εμπιστευτικές, αλλά οι επιλογές για τη συνέχιση της σεζόν δείχνουν να πολλαπλασιάζονται.

«Ήταν η πρώτη φορά που συζητήσαμε το σενάριο περικοπής της σεζόν. Ο στόχος μας παραμένει προφανώς να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα, αλλά είναι σημαντικό να συζητάμε όλες τις πιθανές επιλογές με τους συλλόγους. Είμαι χαρούμενος για αυτό, αλλά οι λεπτομέρειες πρέπει να μείνουν εμπιστευτικές. Δεν υπήρξε κάποιο άλλο συμπέρασμα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάθε συζήτηση γίνεται στη βάση του να τελειώσουμε την αγωνιστική περίοδο», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μάστερς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα