Premier League: Παίρνει άδεια να συνεχιστεί από τις 12 Ιουνίου

Premier League: Παίρνει άδεια να συνεχιστεί από τις 12 Ιουνίου

bet365

Εντός της ημέρας θα υπάρξει η καθοριστική τηλεδιάσκεψη με την Κυβέρνηση και τις ομάδες, έπειτα το θέμα θα αναλυθεί εκτενώς στο Κοινοβούλιο και από την Τρίτη αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις που θα περιλαμβάνουν την επανέναρξη της Premier League από τις 12 Ιουνίου!

Το ρεπορτάζ της Telegraph αναφέρει ότι ουσιαστικά υπάρχει η έγκριση της Κυβέρνησης για να συνεχιστεί η φετινή αγωνιστική περίοδος που αναβλήθηκε απότομα λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στον πλανήτη.

Παρά τα όποια θέματα φαίνεται ν' αντιμετωπίζει το κορυφαίο πρωτάθλημα με τις διαφωνίες που εκφράζουν κυρίως οι ομάδες της ουράς για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθούν οι εναπομείνασες 9 αγωνιστικές, φαίνεται ότι δεν θ' αποτελέσουν μεγάλο εμπόδιο για την επανέναρξη.

Όπως τονίζεται στο βρετανικό Μέσο, η Κυβέρνηση εγκρίνει το πλάνο της Premier League, θα το αναλύσει και στο Κοινοβούλιο και όταν από Τρίτη θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις επόμενες φάσεις της άρσης των περιορισμών θα υπάρξει επισημοποίηση και της επιστροφής της Prermier League από τις 12 Ιουνίου κι έπειτα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα