Κινδυνεύουν με υποβιβασμό Αστον Βίλα, Νόριτς και Μπόρνμουθ εάν δεν συμμορφωθούν

Κώστας Τόπας
Κινδυνεύουν με υποβιβασμό Αστον Βίλα, Νόριτς και Μπόρνμουθ εάν δεν συμμορφωθούν

bet365

Στην Αγγλία γίνεται κάθε είδους προσπάθεια προκειμένου η Premier League να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην ePremier League. |21+

Οι περισσότερες ομάδες έχουν συμφωνήσει στην επανέναρξη της Premier League, σε ουδέτερα γήπεδα ακολουθώντας το πλάνο Project Restart, εκτός από τρεις.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», Αστον Βίλα, Μπόρνμουθ και Νόριτς έχουν εκφράσει εδώ και αρκετό διάστημα τη διαφωνία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας παράλληλα πως είναι κάθετες στο ενδεχόμενο διεξαγωγής παιχνιδιών σε ουδέτερα γήπεδα.

Οπως δήλωσε και ο επικεφαλής της Αστον Βίλα, Cristian Purslow: «Είμαι ενάντια αυτής της πρότασης. Είμαστε ένας σύλλογος ο οποίος υπερηφανεύεται για την έδρα του και την υποστήριξη των φιλάθλων.Τα περισσότερα κέρδη τα έχουμε από εντός έδρας αναμετρήσεις. Εχουμε έξι ακόμα παιχνίδια να δώσουμε στο σπίτι μας. Η ιδέα στην εγκατάλειψη της έδρας μας θα μας κοστίσει γι' αυτό και δε συμφωνώ».

Ωστόσο, οι τρεις σύλλογοι έχουν προειδοποιηθεί πως αν δεν συμμορφωθούν και δεν αλλάξουν σύντομα γνώμη, τότε θα είναι αυτές οι οποίες θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

Η καθοριστική ψηφοφορία για τον τρόπο και τις συνθήκες ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα αναμένεται να σημειωθεί την προσεχή Δευτέρα,

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED