Ο ιδιοκτήτης της Άρσεναλ είναι ήδη πλουσιότερος κατά 370 εκατ. σε σχέση με το 2019

Ο ιδιοκτήτης της Άρσεναλ είναι ήδη πλουσιότερος κατά 370 εκατ. σε σχέση με το 2019

Gazzetta team
Ο ιδιοκτήτης της Άρσεναλ είναι ήδη πλουσιότερος κατά 370 εκατ. σε σχέση με το 2019

bet365

H περιουσία του ιδιοκτήτη της Άρσεναλ, Σταν Κρένκε, όχι μόνο δεν σημείωσε κάμψη λόγω κορονοϊού, αλλά έχει σημειώσει θετική πορεία 370 εκατ. ευρώ μέσα στο 2020.

Οι ομάδες τα βρίσκουν σκούρα για να εξοικονομήσουν πόρους εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού στο ποδόσφαιρο, παίκτες συναινούν στη μείωση μισθών για την ενίσχυση των υπαλλήλων που έμειναν ακάλυπτοι, αλλά ιδιοκτήτες όπως ο Σταν Κρένκε πλουτίζουν σε υπερθετικό βαθμό εν έτει 2020.

Ο επικεφαλής της Άρσεναλ, ο οποίος τον περασμένο μήνα είχε έρθει σε συμφωνία με το αγωνιστικό προσωπικό για περικοπές, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει ύφεση στις προσωπικές του δραστηριότητες μετά το πέρασμα της πανδημίας, αλλά σημειώνει και τρομερή αύξηση στη συνολική του περιουσία.

Σύμφωνα με την έρευνα Billionaire Bonanza, παρατηρήθηκε όφελος 370 εκατ. ευρώ στους τέσσερις πρώτους μήνες της χρονιάς για τον Αμερικανό μεγιστάνα, ο οποίος μεταξύ άλλων διατηρεί υπό τη σκέπη του επιχειρηματικού του ομίλου τους Κολοράντο Ράπιντς (MLS), τους Ντένβερ Νάγκετς (NBA), τους Λος Άντζελες Ραμς (NFL) και τους Κολοράντο Άβαλανς (NHL). Παρά την ταυτόχρονη παύση της δράσης και για τους τέσσερις συλλόγους, ο 72χρονος Κρένκε έχει φτάσει αισίως τα 8,1 δισ και με τέτοιους ρυθμούς δύσκολα θα κινδυνεύσει, κόντρα στις επιπτώσεις της πανδημίας και στα τέσσερα διαφορετικά αθλήματα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED