Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 3-3: Το ... Crystanbul που σκότωσε τα όνειρα για τίτλο (vids)

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 3-3: Το ... Crystanbul που σκότωσε τα όνειρα για τίτλο (vids)

bet365

Όπως το 2005 η Λίβερπουλ είχε πετύχει τρία γκολ σε διάστημα έξι λεπτών για να φέρει τούμπα τον τελικό του Champions League, έτσι, σαν σήμερα, 5 Μαΐου του 2014, οι «κόκκινοι» πάνω στη φόρα τους για πολλά γκολ... έχασαν τα πάντα με το 3-3 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι «κόκκινοι» μετά το 2-0 από την Τσέλσι με το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ επισκέφθηκαν το «Selhurst Park» και τα πάντα είχαν κυλήσει με τρόπο που έκαναν τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς να κυνηγήσουν όσο πιο πολλά γκολ μπορούσαν ώστε να ευνοηθούν σε πιθανή ισοβαθμία με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Εκείνη τη σεζόν, 2013-2014, ο θρυλικός Στίβεν Τζέραρντ έφτασε πιο κοντά από ποτέ σε ένα πρωτάθλημα με την αγαπημένη του φανέλα, αλλά όλα γκρεμίστηκαν μέσα σε ένα δεκάλεπτο...

Το 3-0 των «κόκκινων» μέχρι το 55ο λεπτό και τα χαμόγελα για την άνετη νίκη και την αναζήτηση περισσότερων γκολ, έγινε 3-3 από το 79' μέχρι και το 88'.

Το σφύριγμα της λήξης προκάλεσε το συγκλονιστικό κλάμα του Λουίς Σουάρες που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τους λυγμούς του για το φινάλε της διεκδίκησης του τίτλου και ο Ουρουγουανός θα αποχωρούσε για τη Μπαρτσελόνα, όπου θα έπαιζε πολλούς μήνες μετά, λόγω του δαγκώματος στον Κιελίνι, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα