Κορονοϊός: Ο Λόβρεν πιστεύει στις θεωρίες συνωμοσίας

Κορονοϊός: Ο Λόβρεν πιστεύει στις θεωρίες συνωμοσίας

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Λόβρεν πιστεύει στις θεωρίες συνωμοσίας

bet365

Ο... συνωμοσιολόγος Ντέγιαν Λόβρεν τάσσεται ανοιχτά σε θεωρίες που θέλουν τον κορονοϊό να είναι ένας «μύθος για να εμβολιαστεί σκόπιμα ο κόσμος», με σκοπό τον έλεγχό του...

Την ώρα που πάνω από 247.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον ιό Covid-19 και η παγκόσμια κοινότητα ψάχνει την επιστροφή στην κανονικότητα υπό δυσμενείς συνθήκες, ο Ντέγιαν Λόβρεν… κλείνει τα μάτια του και υποστηρίζει θεωρίες συνωμοσίας αναφορικά με τον κορονοϊό.

Η δραστηριότητα του στα social media πρόδωσε ορισμένες από τις πεποιθήσεις του, με τον Κροάτη αμυντικό της Λίβερπουλ να σχολιάζει κάτω από ευχαριστήριο post του Μπιλ Γκέιτς προς το ιατρικό προσωπικό «Game Over Μπιλ, ο κόσμος δεν είναι τυφλός!».

Αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς ο Λόβρεν ανάρτησε ο ίδιος στα social media την συνέντευξη ενός από τους πιο διάσημους συνωμοσιολόγους, του Ντέιβιντ Ικ, ο οποίος την τελευταία περίοδο προπαγανδίζει πως ο ιός μεταφέρεται μέσω του δικτύου 5G και πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα είναι ένα κόλπο για να θέσουν στους ανθρώπους τσιπ νανοτεχνολογίας ώστε… να μας ελέγχουν.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα