Ο Ράσφορντ εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών μετά το τέλος της σεζόν (pic)

Ο Ράσφορντ εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών μετά το τέλος της σεζόν (pic)

Gazzetta team
Ο Ράσφορντ εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών μετά το τέλος της σεζόν (pic)

bet365

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε οριστικά και απότομα για τους παίκτες των Ακαδημιών στην Αγγλία σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και ο Μάρκους Ράσφορντ θέλησε να τους δώσει ελπίδα και κίνητρο.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί η επανέναρξη της Premier League να επιχειρείται με κάθε κόστος για να μην υπάρξουν καταστροφικές οικονομικές απώλειες, αλλά άπαντες οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις ακαδημίες της Αγγλίας είδαν τη σεζόν τους να σταματά πρόωρα.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να λήξει οριστικά τα πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών, στερώντας το ποδόσφαιρο από τα νεαρά παιδιά. Για καλή τους τύχη, όμως, υπάρχει και ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος τους «νιώθει» και θέλησε να τους στηρίξει σε αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο που βιώνουν.

Με ανάρτηση του στο twitter, ο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι η διακοπή της σεζόν δεν είναι αφορμή για να σταματήσει ο «έρωτας» τους με το ποδόσφαιρο, αλλά η ευκαιρία να θυμηθούν ξανά τον λόγο για τον οποίο το αγάπησαν σε πρώτο χρόνο.

«Τα νέα που πήρατε χθες δεν ήταν μάλλον αυτό που θέλατε να ακούσετε. Ξέρω πως όλοι σας θέλετε απλά να παίζετε, διότι κι εγώ είμαι έτσι, αλλά η απόφαση πάρθηκε για να προστατευτούν όλοι όσοι συμμετέχουν. Είναι κάτι μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο. Μπορεί να νιώθετε άσχημα, αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε την μπάλα σας και να βγείτε στην αυλή. Όταν ήμουν στην Ακαδημία, έβγαινα στην αυλή και έβαζα σημάδια ώστε να εξασκώ την ακρίβειά μου, να είστε δημιουργικοί! Τώρα δεν είναι η ώρα να χάσετε τον έρωτα για το παιχνίδι, αλλά η στιγμή να θυμηθείτε γιατί το αγαπήσατε σε πρώτο χρόνο. Το ΄χετε και ανυπομονούμε να σας δούμε όλους την επόμενη σεζόν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα