Κορονοϊός – Αγουέρο: «Οι παίκτες φοβούνται την επιστροφή στα γήπεδα»

Κορονοϊός – Αγουέρο: «Οι παίκτες φοβούνται την επιστροφή στα γήπεδα»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Αγουέρο: «Οι παίκτες φοβούνται την επιστροφή στα γήπεδα»

bet365

Ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, υποστήριξε ότι πολλοί παίκτες φοβούνται την επιστροφή στα γήπεδα για την Premier League, λόγω του κορονοϊού.

Η Premier League θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να ολοκληρώσει την σεζόν, αφού σε αντίθετη περίπτωση η οικονομική ζημιά θα είναι τεράστια, κάτι που θα συζητήσουν οι μεγαλομέτοχοι των συλλόγων και στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (1/5).

Στόχος είναι η επιστροφή στα γήπεδα στις 8 με 10 Ιουνίου, υπάρχουν ήδη έντεκα κανόνες που θα ακολουθήσουν οι σύλλογοι στην επιστροφή τους στις προπονήσεις, αλλά ο Σέρχιο Αγουέρο παραδέχεται ότι υπάρχει από αβεβαιότητα μέχρι και φόβος μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

«Η πλειοψηφία των παικτών φοβούνται γιατί έχουν οικογένεια, έχουν παιδιά, μωρά, συγγενείς» υποστήριξε ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος προέβλεψε πως «όταν επιστρέψουμε, θα υπάρχει ένταση, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και όταν κάποιος νιώσει άρρωστος, θα σκεφτείς: «Τι γίνεται τώρα;». Ελπίζω να βγει σύντομα εμβόλιο για να τελειώσει όλο αυτό».

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Πολιτών υποστηρίζει ότι ο ίδιος δεν φοβάται, αλλά επισημαίνει πως «εγώ ήμουν κλεισμένος με την σύντροφό μου, δεν είχα επαφή με άλλους ανθρώπους. Λένε πως υπάρχουν άνθρωποι που προσβλήθηκαν από τον ιό Covid-19, οι οποίοι όμως δεν έχουν συμπτώματα και μπορεί να σε κολλήσουν. Γι' αυτό έμεινα σπίτι. Μπορεί να κολλήσεις και να μην το ξέρεις».

Εκτός από την αβεβαιότητά του για το αγγλικό πρωτάθλημα, ο Αγουέρο εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, προβλέποντας ότι «θα είναι δύσκολο να παιχτεί Champions League τον Αύγουστο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα