Πώς ο Μουρίνιο στέρησε τον τίτλο από τη Λίβερπουλ το 2014

Gazzetta team
Πώς ο Μουρίνιο στέρησε τον τίτλο από τη Λίβερπουλ το 2014

bet365

Το πλάνο του Ζοσέ Μουρίνιο στο αλησμόνητο «Βατερλώ» της Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι το 2014 στηρίχθηκε στο στοιχείο του εκνευρισμού, με καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό, όπως αποκάλυψε ο Μαρκ Σβάρτσερ.

Bwin - Live στοίχημα darts με υψηλές αποδόσεις| 21+

Οι φίλοι της Λίβερπουλ έχουν προσπαθήσει πολύ να διαγράψουν από τη μνήμη τους την στιγμή που ο εμβληματικός τους αρχηγός, Στίβεν Τζέραρντ, γλιστρούσε στο χορτάρι του «Άνφιλντ» και ο Ντεμπά Μπα τον τιμωρούσε δευτερόλεπτα αργότερα.

Αυτή η αλληλουχία γεγονότων στέρησε ουσιαστικά το πολυπόθητο πρωτάθλημα από τους Reds το 2014, με την Τσέλσι να μην επωφελείται από τη νίκη στην κούρσα του τίτλου, αλλά να εκπληρώνει στο 100% το κυνικό πλάνο του προπονητή της. Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήθελε να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου και έδωσε ανάλογες εντολές στους παίκτες του, τις οποίες και αποκάλυψε μετά από έξι χρόνια ο Μαρκ Σβάρτσερ, ο βετεράνος Αυστραλός κίπερ που είχε αγωνιστεί από σπόντα κάτω από τα δοκάρια των Μπλε, μετά τον τραυματισμό του Πετρ Τσεχ.

«Ο Μουρίνιο δεν ήθελε να νικήσει η Λίβερπουλ. Ούτε εκείνος, ούτε το προπονητικό σταφ. Δεν ήταν καλά εκείνη την εβδομάδα, ήταν άρρωστος και η συνέντευξη Τύπου κράτησε επτά-οκτώ λεπτά. Άφησε σημαντικούς παίκτες στο Λονδίνο, είχαμε τραυματισμούς. Ο Ιβάνοβιτς έπαιξε σέντερ μπακ και ο Κάλας έκανε ντεμπούτο στην Premier League. Μας είπε πως το μυστικό ήταν να εκνευρίσουμε τη Λίβερπουλ, ότι αυτή η τακτική θα δούλευε γιατί θα δημιουργούνταν κενοί χώροι και θα είχαμε τις ευκαιρίες μας. Μου είπε να κάνω καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό, να περπατάω αντί να τρέχω. Οι οπαδοί και οι παίκτες της Λίβερπουλ είχαν τρελαθεί. Δεν έχω ξαναδεί έτσι το ‘’Άνφιλντ’’. Τους χαλάσαμε το πάρτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα