Λιντς – Άστον Βίλα: Το fair play, το γκολ δίχως άμυνα και το ξύλο! (vids)

Λιντς – Άστον Βίλα: Το fair play, το γκολ δίχως άμυνα και το ξύλο! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Λιντς – Άστον Βίλα: Το fair play, το γκολ δίχως άμυνα και το ξύλο! (vids)

bet365

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο ο Μαρσέλο Μπιέλσα έδειξε γιατί είναι τόσο διαφορετικός στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, με το ματς της Λιντς κόντρα στην Άστον Βίλα με φόντο την άνοδο να γίνεται... ροντέο.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έπειτα από εκείνο το ματς και με το αποτέλεσμα στο ισόπαλο 1-1 που διαμορφώθηκε... με πολλές περιπέτειες και ξύλο, επιβεβαιώθηκε και μαθηματικά η άνοδος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Premier League, με τις «λεπίδες» να συνοδεύουν την Πρωταθλήτρια Νόριτς στην πρώτη κατηγορία.

Εκείνη την 28η Απριλίου του 2019, λοιπόν, όλα ξεκίνησαν από το γκολ της Λιντς, η οποία όμως δεν τήρησε το fair play για ποδοσφαιριστή που ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Ο Κλιχ πέτυχε το γκολ για τα «παγώνια», ο Ελ Γκαζί από πλευράς «χωριατών» αντίκρισε κόκκινη κάρτα για την αντίδρασή του στους «καυγάδες» και ο Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο έδωσε εντολή στους ποδοσφαιριστές του να μην αμυνθούν ώστε να πετύχει γκολ ισοφάρισης η Βίλα.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Πόντους Γιάνσον – που αποτελεί πλέον παρελθόν από τη Λιντς – και προσπάθησε να μην τηρήσει την οδηγία καταβάλλοντας προσπάθεια να μαρκάρει!

Αμέσως μετά, ο Αργεντινός τεχνικός της Λιντς τα είπε σε έντονο ύφος και με τον Τζον Τέρι, με τον τελευταίο να του απαντάει: «Αυτό ήταν το δίκαιο, τώρα σκάσε»!

Θυμηθείτε την παράνοια:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα