Η Έβερτον «αγκαλιάζει» τον Τοντιμπό της Μπαρτσελόνα!

Gazzetta team
Η Έβερτον «αγκαλιάζει» τον Τοντιμπό της Μπαρτσελόνα!

bet365

Κοντά στην απόκτηση του Ζαν Κλερ Τοντιμπό από την Μπαρτσελόνα αντί 20+5 εκατομμυρίων ευρώ βρίσκεται η Έβερτον.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Έβερτον και Μπαρτσελόνα διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, όπως αποδεικνύουν οι μεταγραφές των Ζεράρ Ντεουλοφέου, Λούκα Ντιν, Αντρέ Γκόμες και Γέρι Μίνα από τους Μπλαουγκράνα στα Ζαχαρωτά, τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτή την λίστα ενδέχεται να προστεθεί σύντομα και ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό. Τον Ιανουάριο, ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός δόθηκε δανεικός στην Σάλκε, με οψιόν αγοράς ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο νεαρός Γάλλος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις όσο... πρόλαβε να παίξει, η Σάλκε θέλει να τον αγοράσει, αλλά λόγω κορονοϊού δεν έχει την δυνατότητα να καταβάλει τα χρήματα που ζητάει η Μπάρτσα.

Για τον λόγο αυτό, πρότεινε στους Μπλαουγκράνα επέκταση του δανεισμού, κάτι που ο καταλανικός σύλλογος απέρριψε, αφού χρειάζεται «ζεστό» χρήμα. Η Έβερτον, η οποία επιχείρησε τον Ιανουάριο να πάρει δανεικό τον Τοντιμπό, επικοινώνησε πριν από λίγες εβδομάδες με την Μπαρτσελόνα και, παρ' ότι δεν φτάνει στα 25 εκατομμύρια ευρώ, προσφέρει είκοσι συν άλλα πέντε σε μπόνους απόδοσης.

Ο Τοντιμπό έχει ανάψει το «πράσινο φως» για μετακόμιση στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή, αν και υπάρχουν και άλλες ομάδες της Premier League που έχουν δείξει ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόταση της τελευταίας στιγμής για έναν ποδοσφαιριστή που ο Ερίκ Αμπιντάλ ανακάλυψε στην Τουλούζ και τον απέκτησε αντί μόλις δύο εκατομμυρίων ευρώ, τον Γενάρη του 2019.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα