Οταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποστόμωσε τους οπαδούς της Τσέλσι (vid)

Κώστας Τόπας
Οταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποστόμωσε τους οπαδούς της Τσέλσι (vid)

bet365

Το να χλευάσεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα δεν είναι και ό,τι καλύτερο κι αυτό διότι συνήθως ο Πορτογάλος με τις ενέργειες που θα κάνει στο γήπεδο θα αποστομώσει τον οποιονδήποτε.

Οταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο προσπαθούσε περισσότερο στο παιχνίδι του να επιχειρεί θεαματικές ντρίμπλες παρά να ψάχνει το γκολ. Κατά την διάρκεια των προπονήσεων δούλευε πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, σε αγώνα κόντρα στη Τσέλσι ο Πορτογάλος άσος επιχείρησε να κάνει μία... μαγική ενέργεια με την μπάλα, όπου στην αρχή δεν του βγήκε.

Οι οπαδοί των «μπλε» τον αποδοκίμασαν, βλέποντας τον να αποτυχαίνει. Ωστόσο, στη συνέχεια ο Κριστιάνο κατάφερε να κάνει την ντρίμπλα την οποία ήθελε αποστομώνοντας την κερκίδα που τον χλεύαζε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα