Γουίλσιρ: «Δεν ήθελα να πάω στην Άρσεναλ»

Γουίλσιρ: «Δεν ήθελα να πάω στην Άρσεναλ»

bet365

Ο Τζακ Γουίλσιρ θυμήθηκε την παιδική του ηλικία, την απόφασή του στα 9 του να πάει στην Αρσεναλ και τις θυσίες του πατέρα του για να τον μεταφέρει από το Λούτον στο Λονδίνο για τις προπονήσεις.

Ο Τζακ Ουίλσιρ, σήμερα αγωνίζεται στη Γουέστ Χαμ, ενώ από το 2008 μέχρι το 2018 έπαιξε στην Αρσεναλ. Κάτι που μάλλον ο ίδιος δεν ήθελε να συμβεί όταν έφευγε από την Λούτον.

«Επαιζα για την Λούτον και είχαμε αγώνα κόντρα στην Μπαρνέτ όταν ο διαιτητής πραγματικά λειτούργησε ως σκάουτ για την Αρσεναλ.

Πήγε στον πατέρα μου και του είπε ότι με θέλει. Δεν είπε καν ότι ήταν δοκιμή. Απλά, με ήθελε να υπογράψω για την Αρσεναλ.

Ηταν παράξενο, θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ήθελα να πάω. Δεν ήμουν κοντά για να πηγαίνω στο Λονδίνο καθημερινά. Ο μπαμπάς μου με τη δουλειά του θα έπρεπε να τελειώνει αργά τη δουλειά του. Ο πατέρας μου δεν με πίεσε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Θυμάμαι ότι μου ήταν τόσο ξεκάθαρο, ήμουν 9 ετών και ήμουν στο πάρκο με έναν φίλο μου.

Ο πατέρας μου πέρασε με το κόκκινο βαν του και μου είπε: "Είναι η τελευταία του μέρα, πρέπει να πάρεις μια απόφαση". Είπα στον φίλο μου: "Γαμώτο, πηγαίνω στην Αρσεναλ" και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Δεν είχαμε πολλά όταν ήμουν παιδί, ο μπαμπάς μου ήταν υδραυλικός. Συνήθιζε να τελειώνει τη δουλειά στις 4 το απόγευμα και μετά θα ήμασταν έξω από την πόρτα για να πάμε στο Λονδίνο, το οποίο ήταν μία ώρα από εκεί όπου έμενα. Αυτό συνέβαινε τρεις φορές την εβδομάδα όταν ήμουν 10 ετών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα