Οι Σαουδάραβες φέρνουν πίσω τον Κίγκαν στη Νιουκάστλ

Οι Σαουδάραβες φέρνουν πίσω τον Κίγκαν στη Νιουκάστλ

Gazzetta team
Οι Σαουδάραβες φέρνουν πίσω τον Κίγκαν στη Νιουκάστλ

bet365

Την επιστροφή του Κέβιν Κίγκαν σηματοδοτεί η διείσδυση των Σαουδαράβων στην Νιουκάστλ, με τον εμβληματικό πρώην παίκτη και προπονητή των Μάγκπαϊζ να αναλαμβάνει θέση πρεσβευτή.

Η στελέχωση της Νιουκάστλ έχει περάσει ήδη σε πρώτο πλάνο για την διοίκηση της Αμάντα Στέιβλι και του Σαουδαραβικού fund, που την επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να έχουν ολοκληρώσει την εξαγορά του κλαμπ από τον Μάικ Άσλεϊ.

Το βασικό θέμα αφορά την πρόσληψη προπονητή, με τα ονόματα των Μαξ Αλέγκρι και Μαουρίσιο Ποτσετίνο να έχουν ακουστεί περισσότερο, αν και προς το παρόν θα δωθεί πίστωση χρόνου στον Στιβ Μπρους να αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί ρόστερ ικανό για Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, όμως, δρομολογείται και μια σπουδαία επιστροφή. Ο Κέβιν Κίγκαν, εμβληματική φιγούρα στις Καρακάξες στο παρελθόν φημολογείται ότι θα επιστρέψει στην ομάδα που μεγαλούργησε ως παίκτης και προπονητής, αυτή τη φορά για να αναλάβει τον ρόλο του πρεσβευτή.

Ο επονομαζόμενος «Μεσσίας» από τους οπαδούς του συλλόγου, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο τέλος της καριέρας του στους Μάγκπαιζ (78/48) και κυρίως την οδήγησε δύο φορές στην 2η θέση της Premier League ως προπονητής (1996, 1997), βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την πλευρά των προσεχώς νέων ιδιοκτητών και οι οι τελικές εξελίξεις θα προκύψουν μετά την οριστικοποίηση του deal.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα