Τσέλσι: Καμία περικοπή σε παίκτες και υπαλλήλους της ομάδας

Τσέλσι: Καμία περικοπή σε παίκτες και υπαλλήλους της ομάδας

Κώστας Τόπας
Τσέλσι: Καμία περικοπή σε παίκτες και υπαλλήλους της ομάδας

bet365

Καμία περικοπή δεν πρόκειται να δεχθεί κανένα μέλος της ομάδας της Τσέλσι, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η διοίκηση των «μπλε».

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η διοργανώτρια Αρχή είχε προτείνει 30% μείωση μισθών σε όλους τους ποδοσφαιριστές των συλλόγων. Κάτι το οποίο δεν βρήκε σύμφωνες τις περισσότερες ομάδες.

Το προηγούμενο διάστημα οι παίκτες της Τσέλσι, είχαν συζητήσει μεταξύ τους και είχαν συμφωνήσει σε πιθανή μείωση των μισθών τους, ώστε να διευκολύνουν το σύλλογο σε αυτές τις δύσκολες ημέρες, λόγω πανδημίας.

Παρ' όλα αυτά οι διοικούντες των «μπλε» αποφάσισαν πως δεν υπάρξουν περικοπές σε κανένα μέλος του συλλόγου. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και όλοι όσοι εργάζονται για την ομάδα δεν θα δουν κάποια αλλαγή στο μισθό τους.

Η Τσέλσι όλο αυτό το διάστημα έχει προσφέρει δωρεάν δωμάτια ξενοδοχείων στο νοσοκομείο στο St Mary's Paddington, στο Charing Cross Hospital και στο Hammersmith Hospital, καθώς και δωρεάν γεύματα στο προσωπικό του NHS και σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν ευάλωτα άτομα στην κοινότητα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα