Ο Σμάιχελ… αποθεώνει Κλάτενμπεργκ: «Μου έλεγε αντε γ@@@@@υ αν το άξιζα»

Gazzetta team
Ο Σμάιχελ… αποθεώνει Κλάτενμπεργκ: «Μου έλεγε αντε γ@@@@@υ αν το άξιζα»

bet365

Ο Κάσπερ Σμάιχελ κλήθηκε να επιλέξει τον αγαπημένο του διαιτητή και χωρίς δεύτερη σκέψη υπέδειξε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος δεν δίσταζε να μιλάει στους παίκτες… όπως εκείνοι και είχε κερδίσει την συμπάθειά τους.

Αναμφίβολα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε τον… τρόπο του στο να διαχειρίζεται την οργή και τις διαμαρτυρίες ακόμη και των πιο «δύσκολων» ποδοσφαιριστών. Το σκηνικό με τον Πέπε στον τελικό του Champions League στο Μιλάνο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου που κατέγραψε με υψηλή ευκρίνεια η κάμερα, με τους παίκτες στο Νησί να έχουν να διηγηθούν πολλές ανέκδοτες ιστορίες γύρω από τον Σκωτσέζο ρέφερι.

Ο Κάσπερ Σμάιχελ έδωσε την δική του οπτική για τον αγαπημένο του διαιτητή στο παιχνίδι κατά την διάρκεια της καριέρας του και στάθηκε στα… καντήλια που ήταν ικανός να ρίξει σε κάποιον αν η συμπεριφορά του προς το πρόσωπό του το άξιζε.

«Τον αγαπούσα τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Χωρίς πλάκα, θα σου έλεγε ‘’άντε γ@@@@@υ’’ αν ένιωθε ότι το άξιζες». Αντίθετα, υπάρχουν και οι διαιτητές που παρά την τυπική γλώσσα που χρησιμοποιούν, μόνο σεβασμό δεν δείχνουν στους παίκτες σύμφωνα με τον Δανό κίπερ της Λέστερ.

«Οι διαιτητές μιλούν για σεβασμό, αλλά ο Τζον Μος συγκεκριμένα δεν δείχνει τον παραμικρό. Τα σχόλια που έχει κάνει σε μένα και έναν συμπαίκτη μου, μιλώντας μας κατάμουτρα για σενάρια υποβιβασμού, ήταν εντελώς ακατάλληλα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα