Κορονοϊός: Ο Μόγιες έγινε ο ντελιβεράς του χωριού του για καλό σκοπό

Κορονοϊός: Ο Μόγιες έγινε ο ντελιβεράς του χωριού του για καλό σκοπό

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Μόγιες έγινε ο ντελιβεράς του χωριού του για καλό σκοπό

bet365

Η ιδιότητα του προπονητή πέρασε σε δεύτερο πλάνο εν μέσω κορονοϊού και ο Ντέιβιντ Μόγιες ασκεί λειτούργημα για την κοινότητα, αναλαμβάνοντας να κάνει delivery φρούτα και λαχανικά στους συγχωριανούς του.

«Νέοι καιροί, νέες προκλήσεις» είναι το ρητό που ταιριάζει στον Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος άλλαξε ρόλο εν μέσω κορονοϊού για να βοηθήσει την κοινότητα του στο παραθαλάσσιο Λάνκασαϊρ.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ άφησε την ιδιότητα του τεχνικού προσωρινά στην άκρη και συνδράμει για τους ηλικιωμένους κατοίκους του χωριού του, αναλαμβάνοντας χρέη διανομέα για τα φρούτα και τα λαχανικά τους.

«Όταν ο κορονοϊός πρωτοχτύπησε εδώ, ήμουν σε ένα κατάστημα με φρούτα και λαχανικά στο χωριό. Υπήρχε αυτό το χαρτί στον τοίχο που έλεγε ότι χρειάζονταν οδηγοί. Έτσι προσφέρθηκα, αφού η σύζυγος μου έλειπε και ήμουν μόνος μου. Το μόνο που έκανα ήταν να τα αφήνω έξω από την πόρτα, να την χτυπάω και μετά να φεύγω. Ήταν μεγάλα όμορφα δοχεία με φρούτα και λαχανικά. Σκέφτηκα ότι ήταν τέλειο, το απολάμβανα πραγματικά. Πήγαινα πίσω στο μαγαζί και γέμιζα ξανά μέχρι πάνω το αυτοκίνητο», ανέφερε για αυτή την μοναδική του εμπειρία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα