Ρούνεϊ: Πρωτοστατεί στην κόντρα παικτών - διοίκησης για τους μισθούς!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρούνεϊ: Πρωτοστατεί στην κόντρα παικτών - διοίκησης για τους μισθούς!

bet365

Η διοίκηση της Ντέρμπι Κάουντι έκανε πρόταση που βρήκε κάθετα αντίθετους όλους τους ποδοσφαιριστές για τη μείωση των μισθών και ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι εκείνος που εκπροσωπεί τους συμπαίκτες του στις επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου για τον οικονομικό αντίκτυπο της πανδημίας!

Τα «κριάρια» άκουσαν από τους διοικούντες την ομάδα πως θα πρέπει να μειώσουν τις απολαβές τους κατά 50%, πράγμα που προκάλεσε αντιδράσεις και φυσικά δεν έγινε αποδεκτό από κανέναν.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ με την εμπειρία που τον διακατέχει και την πολύ πιο ώριμη και συγκροτημένη σκέψη, εκμεταλλευόμενος και τη δύναμη του ονόματός του, είναι εκείνος που ουσιαστικά ανέλαβε να έρχεται σε επαφή με τους ιθύνοντες.

Αυτό που ξεκαθάρισε εκπροσωπώντας και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του κλαμπ, είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό της μείωσης που θα δεχθούν θα είναι το 25% και τίποτα περισσότερο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα