«Η Γιουνάιτεντ θα αποκτήσει τον Φέλιξ αν στραβώσει του Σάντσο»

Κώστας Τόπας
«Η Γιουνάιτεντ θα αποκτήσει τον Φέλιξ αν στραβώσει του Σάντσο»

bet365

Το όνομα του Τζέιντον Σάντσο έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι «κόκκινοι διαβόλοι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Μία από αυτές είναι αυτή του Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θεωρεί τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό ως μία πολύ καλή εναλλακτική λύση αντί του Σάντσο.

Ο Σόλσκιερ προέτρεψε το σύλλογο να δώσει προτεραιότητα στο καλοκαιρινό παζάρι και να φέρει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έχει συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Σάντσο θεωρείται ο νούμερο ένα στόχος των «κόκκινων διαβόλων» μετά την εκπληκτική φόρμα του στην Bundesliga με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μάλιστα, δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα ανέφεραν πως υπάρχει ήδη συμφωνία μεταξύ του Βρετανού ποδοσφαιριστή με τη Γιουνάιτεντ. Παρ' όλα αυτά η Ντόρτμουντ δεν δέχθηκε κρούση για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της. Οι «Βεστφαλοί» μάλιστα δεν είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν για λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το Le 10 Sport η Γιουνάιτεντ βλέπει τον Φέλιξ ως δεύτερη επιλογή, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποσπάσει το «ναι» για την μεταγραφή του Σάντσο.

Ο νεαρός Πορτογάλος της Ατλέτικο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 126 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του συλλόγου, έχοντας μόνο τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα.

Απομένει να δούμε αν η Γιουνάιτεντ αποφασίσει να δαπανήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ώστε να αποκτήσει είτε τον Σάντσο είτε τον Φέλιξ, ενόψει της νέας σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα