Ο κορονοϊός κοστίζει 9 εκατ. λίρες τη βδομάδα στις μεγάλες αγγλικές ομάδες

Gazzetta team
Ο κορονοϊός κοστίζει 9 εκατ. λίρες τη βδομάδα στις μεγάλες αγγλικές ομάδες

bet365

Η πανδημία του Covid-19 έχει ήδη αρχίσει να γίνεται καταστρεπτική για την Premier League και εάν δεν ξεκινήσουν τα ματς και τα τηλεοπτικά έσοδα, πολλά clubs θα εξαναγκαστούν σε δανεισμό.

Η κρίση του κορονοϊού θα είναι και μία τεράστια και πρωτοφανή οικονομική κρίση στον αθλητισμό. Ειδικά στην Premier League όπου η κατάσταση με τα νούμερα είχε ξεφύγει, έχουν και τις μεγαλύτερες απώλειες, άρα και το σημαντικότερο πρόβλημα από κάθε άλλο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του κόσμου. Σύμφωνα μάλιστα με τη «Mirror», οι μεγάλες ομάδες στην Αγγλία χάνουν έως και 9 εκατ. λίρες τη βδομάδα.

Κατά συνέπεια, επειδή κανείς δεν γνωρίζει πότε θα σταματήσει να υπάρχει η καραντίνα του Covid-19, κανείς δεν μπορεί τη δεδομένη στιγμή να υπολογίσει με βεβαιότητα και το πόσο άσχημα θα εξελιχτεί αυτή η οικονομική «ρουφήχτρα». Το σίγουρο είναι ότι εάν δεν ξεκινήσει η μπάλα, έστω να εισπραχτούν τα τηλεοπτικά έσοδα, πολλές ομάδες θα αναγκαστούν να πάνε σε τραπεζικό δανεισμό.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

PREMIER LEAGUE NEWS FEED