Κορονοϊός: Η Premier League θέλει να τελειώσει κανονικά η σεζόν!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η Premier League θέλει να τελειώσει κανονικά η σεζόν!

bet365

Η Premier League προχωρά ενωμένη στο στόχο της ολοκλήρωσης της σεζόν, αρκεί να το επιτρέψουν οι συνθήκες! Δεν θα τελειώσει η χρονιά πριν τις 30 Ιουνίου...

Οι σύλλογοι της Premier League παραμένουν ενωμένοι στην επιθυμία τους να ολοκληρώσουν τη σεζόν, αλλά η... αμφιλεγόμενη πρόταση για ολοκλήρωση της έως τις 30 Ιουνίου δεν προβλήθηκε στη συνεδρίαση της Παρασκευής, μιας και δε συγκεντρώνει πιθανότητες...

Όλα τα κλαμπ εκπροσωπήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη στην οποία το κύριο θέμα ήταν η συζήτηση για τα πλάνα ολοκλήρωσης της σεζόν. Η Premier League επανέλαβε ότι η σεζόν δεν θα συνεχιστεί έως ότου η κυβέρνηση δηλώσει ότι είναι ασφαλές να το κάνει, ενώ κανένας εκπρόσωπος δεν υπερασπίστηκε την ιδέα να τελειώσει η σεζόν έως τις 30 Ιουνίου «Γνωρίζουμε απόλυτα την ταλαιπωρία που προκαλεί η COVID-19 και οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που επηρεάζονται άμεσα από την πανδημία.

Από κοινού με άλλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες, η Premier League και οι σύλλογοί μας εργάζονται μέσω σύνθετων σεναρίων σχεδιασμού. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να παίζουμε όταν είναι ασφαλές να το κάνουμε και με την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης.

Η υγεία και η ευημερία των παικτών, των προπονητών, των προπονητών, του προσωπικού των συλλόγων και των φιλάθλων είναι η προτεραιότητά μας και το πρωτάθλημα θα αρχίσει μόνο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Παραμένει ο στόχος μας να ολοκληρώσουμε τη σεζόν 2019/20, αλλά σε αυτό το στάδιο όλες οι ημερομηνίες είναι προσωρινές» τόνισε εκπρόσωπος της Premier League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα