Κορονοϊός: Η Τσέλσι παρέχει 78.000 γεύματα σε νοσοκομεία της Αγγλίας

Κώστας Τόπας
Κορονοϊός: Η Τσέλσι παρέχει 78.000 γεύματα σε νοσοκομεία της Αγγλίας

bet365

Η Τσέλσι με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε την παροχή βοήθειας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας, παρέχοντας 78.000 γεύματα στο προσωπικό του NHS που αυτές τις ημέρες το έχει ανάγκη.

Στο πλευρό των γιατρών στέκονται και οι «μπλε» για τη δική τους μάχη που δίνουν καθημερινά για την καταπολέμηση του Covid-19.

Η πρωτοβουλία της Τσέλσι, στοχεύει στο να βοηθήσει το προσωπικό του NHS που εργάζεται σε μεγάλες βάρδιες και επομένως μπορεί να δυσκολεύεται να αποκτήσει τρόφιμα καλής ποιότητας σε τακτική βάση.

Τα γεύματα, τα οποία είναι δωρεάν, θα διανέμονται καθημερινά για τις επόμενες έξι εβδομάδες, με 13.000 γεύματα την εβδομάδα.

Επίσης, η διοίκηση της Τσέλσι, αποφάσισε να βοηθήσει όλους αυτούς που δεν έχουν κάποιο μέρος για να μείνουν, προσφέροντας τους δωρεάν διαμονή σε οικιστικές μονάδες στο Λονδίνο.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

PREMIER LEAGUE NEWS FEED