Γουάν-Μπισάκα: «Ελπίζω τώρα τα παιδιά να βλέπουν ποιοι είναι οι αληθινοί ήρωες»

Gazzetta team
Γουάν-Μπισάκα: «Ελπίζω τώρα τα παιδιά να βλέπουν ποιοι είναι οι αληθινοί ήρωες»

bet365

Ο Άαρον Γουάν-Μπισάκα αποθέωσε το ιατρικό προσωπικό της Αγγλίας και τους έχρισε ως τους αληθινούς ήρωες της εποχής μας για τα μικρά παιδιά.

Το ποδόσφαιρο αναμφίβολα δημιουργεί είδωλα για τα μικρά παιδιά, όμως, για τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα, τέτοιες καταστάσεις όπως η πανδημική κρίση φέρνουν στο προσκήνιο τους αληθινούς ήρωες της κοινωνίας.

Ο Άγγλος μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον NHS της χώρας και το ιατρικό προσωπικό που θέτουν εαυτόν σε κίνδυνο για χάρη του υπόλοιπου κόσμου, όπως φυσικά και για τους «κοινούς θνητούς» ποδοσφαιριστές.

«Πολλά παιδιά βλέπουν τους ποδοσφαιριστές σαν ήρωες. Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνουν πως οι ήρωες δεν είναι απαραίτητα αυτοί που βλέπουν στην τηλεόραση.

Όλοι διακρίνουν τι κάνουν για μας ο NHS και οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή. Δουλεύουν χωρίς σταματημό, δεν βρίσκουν σχεδόν καθόλου χρόνο για ύπνο και ξεκούραση και το κάνουν για την κοινωνία.

Τώρα πρέπει να τους δίνουμε την βοήθεια και τον έπαινο που τους αξίζει. Διότι όσο αυτοί οι πραγματικοί ήρωες ρισκάρουν τους εαυτούς τους για όλους τους υπόλοιπους, για εμάς τους ποδοσφαιριστές η κατάσταση δεν διαφέρει από κανέναν απλό άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα