Μιλιβόγεβιτς: «Ο Τσόρι ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης μου στον Ολυμπιακό»

Μιλιβόγεβιτς: «Ο Τσόρι ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης μου στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς με αφορμή τα 29α του γενέθλια μίλησε στην επίσημη σελίδα της Κρίσταλ Πάλας στο instagram κάνοντας αναδρομή στην καριέρα του.

Ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας «ανακρίθηκε» από τους οπαδούς του λονδρέζικου συλλόγου λύνοντας τους κάθε απορία.

Ο «Μίλι» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ελληνικά ντέρμπι.

«Η ατμόσφαιρα όποτε δίναμε ντέρμπι εκτός έδρας ήταν τέτοια που δεν συναντάς συχνά. Αυτό που αντιμετωπίζεις, είναι κάτι που ξεπερνά τους ποδοσφαιρικούς κανόνες. Υπάρχει πολύς φανατισμός και έχθρα μεταξύ των οπαδών. Στο Βελιγράδι στα ντέρμπι υπάρχουν στο γήπεδο οπαδοί και των δύο ομάδων. Στην Ελλάδα δεν ισχύει αυτό γιατί θεωρώ πως δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στους καλύτερους συμπαίκτες που είχε στην καριέρα του. Από τους «ερυθρόλευκους» ξεχώρισε τον Τσόρι Ντομίνγκες.

«Τρεις είναι οι παίκτες που ξεχωρίζω. Από τον Ολυμπιακό, ο καλύτερος ήταν ο Τσόρι Ντομίνγκες, από την Άντερλεχτ, ο Αργεντινός Σουάρες και από τον Ερυθρό Αστέρα, ο Βραζιλιάνος Εβάντρο».

Ο 29χρονος μέσος αναφέρθηκε και στα αγαπημένα του γήπεδα στην Premier League. «Μου αρέσει πολύ το Στάμφορντ Μπριτζ. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο, όπου οι κερκίδες βρίσκονται κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Μου αρέσει να παίζω εκεί. Επίσης ξεχωρίζω το «Ολντ Τράφορντ», το «Γκούντισον Παρκ» και το «Ανφιλντ». Αν έπρεπε να διαλέξω κάποιο θα έλεγα το «Ολντ Τράφορντ» και το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Μιλιβόγεβιτς επίσης αποκάλυψε το ταλέντο του και σε άλλα σπορ.

«Αν και έπαιζα χάντμπολ μικρός δεν είμαι τόσο καλός. Είμαι όμως καλός όμως στο βόλει, στο μπάσκετ, ενώ στο τένις είμαι ακόμα καλύτερος, όπως και στο πινγκ-πονγκ. Μπορείτε να ρωτήσετε τους συμπαίκτες μου γι' αυτό».

Ο Σέρβος διεθνής δεν παρέλειψε να σχολιάσει και όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό, ιδιαίτερα στη Σερβία.

«Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα στη Σερβία γιατί από τις 5 το απόγευμα μέχρι 5 το πρωί κανείς δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Η κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει αυτό το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε τα παιδιά 24 ώρες μέσα στο σπίτι. Τους εξηγούμε πως υπάρχει ένας ιός και δεν πρέπει να βγαίνουμε έξω.

Το πρόγραμμα που μας δίνει η ομάδα για να ακολουθήσουμε δεν είναι πολύ σκληρό, αλλά ούτε και απλό. Υπάρχει μια ισορροπία. Πρέπει να είσαι έτοιμος γιατί δεν ξέρεις πότε θα επιστρέψεις».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα