Μαρτινέλι: «Γι' αυτό πανηγύρισα σαν τον Μπαπέ» (vid)

Μαρτινέλι: «Γι' αυτό πανηγύρισα σαν τον Μπαπέ» (vid)

Κώστας Τόπας
Μαρτινέλι: «Γι' αυτό πανηγύρισα σαν τον Μπαπέ» (vid)

bet365

Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι ανήκει στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν για την απόδοση τους. Ο νεαρός επιθετικός της Αρσεναλ έχει σημειώσει 10 γκολ σε 26 εμφανίσεις με τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

Ο 18χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, έχει μπροστά του σπουδαίο μέλλον αν συνεχίσει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα με τέτοια συνέπεια.

Στον αγώνα με την Τσέλσι, τον Ιανουάριο η Αρσεναλ αν και με παίκτη λιγότερο, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Ο Μαρτινέλι έπαιξε τεράστιο ρόλο στο ντέρμπι, καθώς έγινε ο πρώτος 18χρονος που σκόραρε 10 τέρματα με τη φανέλα της Αρσεναλ.

Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο Βραζιλιάνος πανηγύρισε όπως ο Κιλιάν Μπαπέ, με σταυρωμένα τα χέρια. Οταν ρωτήθηκε για τον σχετικό πανηγυρισμό, ο ίδιος τόνισε:

«Πολλοί πιστεύουν ότι πανηγύρισα έτσι, επειδή το κάνει ο Μπαπέ. Δεν το είχα προσέξει όμως ότι έτσι πανηγυρίζει. Ειχα ήδη στο μυαλό μου, πριν το ματς ότι θα πανηγυρίσω έτσι.

Ηταν αστείο γιατί το προηγούμενο βράδυ πριν το ματς, είχα πει στην μητέρα μου ότι θα σκοράρω και πως θα πανηγυρίσω με αυτόν τον τρόπο. Η ίδια μου είπε να το κάνω. Ετσι, το είχα ήδη στο μυαλό μου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα