Κορονοϊός: Η Μπόρνμουθ αναίρεσε την υποχρεωτική άδεια στους υπαλλήλους μετά την κατακραυγή

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η Μπόρνμουθ αναίρεσε την υποχρεωτική άδεια στους υπαλλήλους μετά την κατακραυγή

bet365

Η κατακραυγή στο άκουσμα της είδησης ότι έθεσε τους υπαλλήλους στο κρατικό ταμείο ενδυνάμωσης άλλαξε ρότα για την Μπόρνμουθ, που αναίρεσε την υποχρεωτική άδεια στους υπαλλήλους.

Τρίτη στροφή 180 μοιρών στο ζήτημα της διάθεσης των υπαλλήλων στο κυβερνητικό σχήμα για τον Covid-19 μετά από αυτές των Λίβερπουλ και Τότεναμ. Η Μπόρνμουθ αυτή τη φορά άλλαξε την αρχική της απόφαση να θέσει τους υπαλλήλους σε υποχρεωτική άδεια και να αφήσει στο κράτος τους μισθούς τους για το διάστημα που δεν υπάρχει δράση, με το συμβούλιο να αναφέρει πως τους ώθησε στην ανατροπή η επικριτική στάση των οπαδών.

«Ακούσαμε τους υποστηρικτές μας και αναιρέσαμε την αντιστρέψαμε την απόφαση να θέσουμε σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους μας», ήταν η χαρακτηριστική δήλωσε στην ανακοίνωση των ιθυνόντων των Κερασιών.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

PREMIER LEAGUE NEWS FEED