Κλοπ: «Βλέπω τα παιδιά στην κάμερα και αλλάζει η μέρα»!

Κλοπ: «Βλέπω τα παιδιά στην κάμερα και αλλάζει η μέρα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Βλέπω τα παιδιά στην κάμερα και αλλάζει η μέρα»!

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως πονάει πολύ που δεν μπορεί να βρεθεί με τους ποδοσφαιριστές του και γι' αυτό τόνισε πως αλλάζει όλη η διάθεσή του στην επικοινωνία που έχουν όλοι μαζί από τα σπίτια τους μέσω κάμερας!

Ο κόουτς της Λίβερπουλ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ και ανέφερε πως ναι μεν αντιλαμβάνεται την ανάγκη να παραμείνοιυν όλοι στο σπίτι τους και να προστατευθούν από τον κορονοϊό, ωστόσο, του είναι πολύ δύσκολο να μένει τόσο καιρό μακριά από τα «παιδιά του».

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ενθουσιαζόμουν τόσο πολύ σε αυτά τα προγράμματα που κάνουμε από το σπίτι, αλλά είναι η στιγμή που ξαναβλέπω τα παιδιά και αυτό αλλάζει τα πάντα μέσα στη μέρα. Είτε για ένα λεπτό, είτε για μια ώρα είτε για δυο ώρες, όσο κρατήσει το πρόγραμμα που κάνουμε, τα παιδιά είναι σε πολύ καλή διάθεση και αμέσως αντιλαμβάνεσαι πως σου λείπουν πολύ γιατί είναι ιδιαίτερο γκρουπ.

Θέλεις να είσαι μαζί τους και όσο διαρκεί η καραντίνα γίνεται χειρότερο. Αποδέχομαι στο 100% την ανάγκη να μένουμε όλοι στο σπίτι μας, αλλά τόσο περισσότερο πονάει όσο μένεις μακριά από ανθρώπους που θέλεις να είσαι μαζί τους...» ήταν η δήλωση του Kloppo.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα