Κορονοϊός: Δέχονται περικοπή οι παίκτες της Άρσεναλ, ζητούν αποζημίωση αν πωληθούν το καλοκαίρι

Κορονοϊός: Δέχονται περικοπή οι παίκτες της Άρσεναλ, ζητούν αποζημίωση αν πωληθούν το καλοκαίρι

Gazzetta team
Κορονοϊός: Δέχονται περικοπή οι παίκτες της Άρσεναλ, ζητούν αποζημίωση αν πωληθούν το καλοκαίρι

bet365

Μείωση των αποδοχών τους με… προϋποθέσεις είναι το πλάνο που συμφωνούν οι παίκτες της Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ζητώντας να τους επιστραφούν τα χρήματα αν ο σύλλογος τους πουλήσει το καλοκαίρι.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πρόταση που περιπλέκει τα μεταγραφικά πλάνα της Άρσεναλ φέρεται να έχουν θέσει οι ποδοσφαιριστές προκειμένου να αποδεχτούν την περικοπή στον μισθό τους λόγω κορονοϊού.

Όπως αναφέρει η «Athletic», ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και οι συμπαίκτες του είναι πρόθυμοι να υποστούν «ψαλίδι» στις μηνιαίες αποδοχές τους για να βοηθήσουν τον σύλλογο εν μέσω της κρίσης του Covid-19, αλλά με έναν όρο: Αν ο σύλλογος αποφασίσει να τους πουλήσει με μεταγραφή το καλοκαίρι, να λάβουν πίσω τα χρήματα που τους αφαιρέθηκαν.

Πρόκειται για ένα μέτρο «ασπίδα» ώστε να διατηρηθεί ισορροπία μεταξύ διοίκησης και αγωνιστικού προσωπικού και να μην επωφεληθεί ο σύλλογος με περαιτέρω χρήματα, έχοντας ήδη εξοικονομήσει από το εισόδημα των παικτών.

Το πρώτο σκέλος της περικοπής, μάλιστα, συνέβη ήδη κατόπιν πρωτοβουλίας του Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος παρότρυνε τους ποδοσφαιριστές του να δωρίσουν τον μισθό της εβδομάδας για να υποστηριχθούν οι υπάλληλοι του κλαμπ που έχουν μείνει πρακτικά χωρίς δουλειά.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED