Κορονοϊός: Τηλεοπτικό event η Premier League με όλα τα ματς στο «Γουέμπλεϊ»

Gazzetta team
Κορονοϊός: Τηλεοπτικό event η Premier League με όλα τα ματς στο «Γουέμπλεϊ»

bet365

Ένα νέο τρελό σενάριο στην Αγγλία ορίζει ότι όλα τα παιχνίδια θα γίνουν χωρίς οπαδούς και ότι θα διεξάγονται τέσσερα τη μέρα, όλα στον «ναό» του ποδοσφαίρου.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Κανείς ακόμα δεν γνωρίζει τι θα γίνει με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Η κρίση του κορονοϊού όμως καταστρέφει τα οικονομικά των ομάδων και ειδικά στην Αγγλία και αυτές καίγονται να γίνουν τα παιχνίδια έστω και χωρίς οπαδούς, ώστε να μην χάσουν τεράστια ποσά από τις τηλεοπτικές συμφωνίες.

Ετσι κυκλοφορεί πλέον ένα νέο σενάριο για την Premier League, σύμφωνα με το οποίο οι εννέα αγωνιστικές που απομένουν, θα διεξαχθούν σαν ένα κλειστό τηλεοπτικό event και όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ», που θα φιλοξενεί τέσσερα ματς ανά ημέρα. Ακούγεται κάπως τρελό, αλλά εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 όσα συμβαίνουν τρελά είναι…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα