Ο Κέιν έχει τιμή και είναι η μεγαλύτερη όλων των εποχών (poll)

Gazzetta team
Ο Κέιν έχει τιμή και είναι η μεγαλύτερη όλων των εποχών (poll)

bet365

Η Τότεναμ έχει τρομερά χρέη και πουλάει τον Χάρι Κέιν, ορίζοντάς του ως τιμή τα 227 εκατ. ευρώ. Και το μεγάλο ερώτημα είναι: «ποια ομάδα θα μπορέσει να τα δώσει

Το καλοκαίρι του 2017, η Παρί πλήρωσε τη ρήτρα του Νεϊμάρ και με τα 222 εκατ. ευρώ που έδωσε στην Μπαρτσελόνα, έκανε τον Βραζιλιάνο την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αθλητισμού γενικότερα. Τώρα όμως αυτήν την πρωτιά φιλοδοξεί η Τότεναμ να την κάνει δική της με την πώληση του Χάρι Κέιν. Η κρίση του κορονοϊού επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά των Spurs, που για πρώτη φορά φέρονται διατεθειμένοι να μπουν σε παζάρια για τον κορυφαίο Αγγλο σέντερ φορ.

Για την ακρίβεια βέβαια και σύμφωνα με τη «Daily Mail», δεν πρόκειται να παζαρέψουν. Καθώς έχουν ορίσει την τιμή πώλησής του. Κι αυτή είναι τα 227 εκατ. ευρώ. Η Τότεναμ έχει ανάγκη από έσοδα, καθώς στην εποχή της καραντίνας του Covid-19, χρωστάει ακόμα 725 εκατ. ευρώ για το υπέροχο νέο γήπεδό της και άλλα 94 εκατ. από μεταγραφές που έχει κάνει. Ο Κέιν αποτελεί τεράστιο δέλεαρ για όλα τα μεγάλα clubs, ενώ κι ο ίδιος γνωρίζει ότι ήρθε η ώρα να κάνει το άλμα προς την κορυφή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα