«Ετσι καταφέραμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο»

Gazzetta team
«Ετσι καταφέραμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο»

bet365

Ο παλαίμαχος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικ Φίλαν, και νυν βοηθός του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για το πως κατάφεραν να μετατρέψουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν άνηκε στους «κόκκινους διαβόλους» στο παρελθόν.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Το 2003 ο Πορτογάλος σταρ μετακόμισε στο Νησί για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκεί με το πέρασμα του χρόνου, άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του και χάρη στη βοήθεια των προπονητών του να εξελίσσεται μέρα με τη μέρα.

Ο Μάικ Φίλαν, ο οποίος ανήκει εδώ και χρόνια στο προπονητικό επιτελείο του συλλόγου αποκάλυψε πως κατάφεραν να βελτιώσουν τον Κριστιάνο και να τον κάνουν αυτό που είναι σήμερα.

«Ο Ρονάλντο από τότε που ήρθε στη Γιουνάιτεντ ξεχώριζε από τις πρώτες ημέρες. Ηταν σαν "σφουγγάρι". Ηθελε συνέχεια να μαθαίνει καινούρια πράγματα από τους προπονητές του. Πολλές φορές όμως δεν του άρεσε αυτά που άκουγε. Πολλές φορές λειτουργούσε ως μονάδα. Επρεπε να τον πείσουμε να γίνει πιο ομαδικός παίκτης.

Στις προπονήσεις του λέγαμε να κάνει ορισμένα πράγματα και δεν τα έκανε. Εκανε αυτά που ήθελε. Τελικά με πείσμα και υπομονή το κατάφερε. Δεν ισχυρίζομαι πως εμείς δημιουργήσαμε τον Κριστιάνο αλλά η μεγαλύτερη επιρροή του ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αυτή που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά».

Ο 35χρονος πλέον Πορτογάλος πέρασε έξι χρόνια στο Ολν Τράφορντ, σκοράροντας 118 γκολ σε 292 εμφανίσεις με τους «κόκκινους διαβόλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα