Κορονοϊός: Ο Μαγκουάιρ παρέχει φαγητό σε ηλικιωμένους του χωριού του

Κορονοϊός: Ο Μαγκουάιρ παρέχει φαγητό σε ηλικιωμένους του χωριού του

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Μαγκουάιρ παρέχει φαγητό σε ηλικιωμένους του χωριού του

bet365

Ο Χάρι Μαγκούαιρ δεν αρκέστηκε στην φιλανθρωπική συμμαχία των παικτών της Premier League και προσέφερε τις υπηρεσίες του στους υπερήλικους κατοίκους του χωριού στο οποίο μεγάλωσε.

Η κρίση του κορονοϊού φέρνει στο προσκήνιο τα άτομα που έχουν την επιρροή και τη δυνατότητα να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, όπως έκανε ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να βοηθήσει τους ηλικιωμένους ανθρώπους στο χωριό Μόσμπορο που μεγάλωσε, οι οποίοι δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους εν μέσω κορονοϊού.

Για αυτό και εκείνος κανόνισε να διατεθούν δωρεάν γεύματα σε όλους όσοι είναι άνω των 70 ετών, ενώ βρέθηκε αυτοπροσώπως σε δύο τοπικές επιχειρήσεις για να προσφέρει με όποιον τρόπο ήταν δυνατό.

«Είμαι περήφανος για το Μόσμπορο, εκεί μεγάλωσα και η οικογένειά μου ζει ακόμα. Υπήρχε πάντα μια αίσθηση κοινότητας σε αυτό το μέρος, η οποία είναι πιο σημαντική από ποτέ αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο 28χρονος αμυντικός, με την πράξη του να έρχεται ανεξάρτητα, μόλις λίγες μέρες αφότου θέσπισε με τους υπόλοιπους παίκτες της Premier League την κολεκτίβα #PlayerTogether.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα