Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτοί φεύγουν, αυτούς θέλει!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτοί φεύγουν, αυτούς θέλει!

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτοί φεύγουν, αυτούς θέλει!

bet365

Η Γιουνάιτεντ σχεδιάζει την ομάδα της επόμενης σεζόν και ο Σόλκσιερ έχει φτιάξει ήδη τη λίστας με αυτούς που θέλει, αλλά και τους... ανεπιθύμητους.

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πραγματοποιήσει μια νέα προσπάθεια ανοικοδόμησης στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Στόχος είναι η ομάδα να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League κι έπειτα να κάνει βήμα για να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά. Οπως αναφέρει η Manchester Evening News, ο Σόλσκιερ δεν υπολογίζει για την επόμενη σεζόν στους Σάντσες, Τζόουνς, Λίνγκαρντ, Περέιρα και Σμόλινγκ. Παράλληλα, τρεις είναι οι μεγάλοι στόχοι του Σόλσκιερ και ήδη έχουν αρχίσει οι προσπάθειες. Η Γιουνάιτεντ θα κάνει τα πάντα να πείσει τον Σάντσο, ενώ σκοπός είναι και η απόκτηση των Μάντισον, Γκρίλις. Παράλληλα, ανάλογα με την εξέλιξη που θα πάρει η περίπτωση του Ιγκάλο, τότε η Μάντσεστερ θα κινηθεί για έναν επιθετικό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα